Fiskespecialisten

Sveaplan
331 50 Värnamo
Tele: 0370-492 91

     
 
Huvudsida

Information om oss

Knutar

GetAway Tours

Reseskildring
Saltstraumen 2003

Foto
Saltstraumen 2006

Bloggen

Förfrågan!

AWA-SHIMA

Team Hindsen

Team Thelin

Team Rispect

 


 
  Grönland - Tidernas havsrödingfiske
Unna dig själv en resa till en jungfrulig älv i storslagen natur där fisket nästan är för bra för att vara sant - men bara nästan. Detta är vildmarksfiske när det är som bäst!!
 
 
  Mexico - Stilla havets bästa fajters
Följ med GetAway Tours på ditt livs vildaste saltvattensäventyr. Vi kommer att fiska efter sailfish, tonfisk, guldmakrill, roosterfish, jack crevalle och flera andra arter som pressar utrustningen till max!
 
 
  Alaska - Amerikas sista vildmark
Det är en resa tillbaka i tiden, till en orörd vildmark och fascinerande natur av ett omfång som knappt går att greppa. Med rätt arrangemang är Alaska en fiskeupplevelse för livet!
 
 
  Kanada - Störfiske i Fraser River
Drömmer du om en utmaning som slår det mesta – då är störfiske i Fraser River någonting för dig. Den vita stören är en av världens mest spektakulära och mytomspunna sportfiskar!
 
 
  Egypten - Nilabborre i Nassersjön
Den afrikanska jätteabborren bjuder på oförglömliga upplevelser. Huggen är rått brutala och fisken varvar explosiva rusningar med häftiga hopp. Nilabborren är den ultimata sportfisken!
 
 
  Belize - Tarpon, bonefish och permit
Du har chans att fånga permit, är närmast garanterad att landa bonefish – och sätter du kroken i ditt livs första tarpon kommer upplevelsen att etsa sig fast för evigt. Nu är du varnad!
 
 
  Kanada - Laxfiske i British Columbia
Upplev världens kanske bästa laxfiske mitt i British Columbias vackraste natur. Här finns fisk i ofattbara mängder, men andra sportfiskare ser du å andra sidan sällan röken av!
 
 
  Spanien - Mal och karp i Rio Ebro
Drömmer du om att fånga den största rovfisken som simmar i Europas sötvatten? En fisk som kan bli långt över två meter lång och väga mer än en fullvuxen man… Vi har lösningen!